1. What Is The Revealed Name Of God To Those Who Believe In Him? A. Ho…

1. What is the revealed name of God to those who believe in Him?
a. Holy b. Savior c. Rabbi
2. How to use the name of God in giving recollection?
a. use it with force b. use it with reverence c. use it moderately
3. What shall we do inside the church during the mass?
a. Dispose and attune ourselves b. Keep quiet c. Join the choir in singing
4. Why God instituted the Sabbath?
a. To have enough time to visit our friends b. To rest from hard work and worship Him c. To have time to make projects and be with the family
5. What commandment when we keep holy the Lord’s day?
a. Third Commandment b. Fourth Commandment c. Fifth Commandment
6. What reward we receive when we sincerely respect our parents?
a. Education b. Old age and wellness c. Properties
7. Why we need to give respect to our authorities and elderly?
a. To recognize their presence b. To show they are important in the society c. To promote harmony and peace
8. Who will give us reward when we respect and honor our parents and elderly?
a. Holy Spirit b. Lord Jesus Christ c. Father in Heaven
9. How does God provides our needs and wants?
a. He provides based to our choices b. He provides according to what is available c. He provides according to what is essentials
10. What kind of life we promote and propagate?
a. Life that supports us and the others b. Life that is enjoyable c. Life that is aligned to the Gospel Values​

See also  What Is Teenage Pregnancy

Answer:

  1. B
  2. B
  3. B
  4. B
  5. A
  6. A
  7. B
  8. B
  9. C
  10. C

Explanation: