Operation. MATHEMATICS VI Direction: Read And Analyze Each Item Carefully, Then So…

operation. MATHEMATICS VI Direction: Read and analyze each item carefully, then solve and select the letter of the correct answer. Write your answe the provided answer sheet. (2 points each) 1. Word phrases deminished by, decreased by, less than and the like are associated with A addition B. subtraction c. multiplication D. division 2. In 2x + 6,2 is called A coefficient B. variable C. constant D.term How many terms are there in problem no. 2? A 1 B. 2 C.3 D.4 Twice a number added to seven means A 2n +7 B. 3n + 7 C. 4n +7 D. 5n +7 What is the expression in nine subtracted from twice a number? A. 9 – 24 B. 2X-9 C. 2×9-n D.n-2×9 What is 2x + 4 =16? A 2 8.4 C. 6 0.8 What is the value of y In : 68 = 3y -4? A. 14 B. 24 C. 34 D. 44 Eighteen fewer than the number is 134 is A C-18 = 134 B. 18 -c = 134 C. 134 – 18 + c D. 18+c=134 = What is the value of c in problem no.8? A 74 B. 116 C. 152 D. 125 Twice the sum of a number and two is twenty-two, translate into an algebraic equation. A. 2c + 2 = 22 B. 22x c= 22 C. c +22=2 D.2x 22=C
Please pa answer ​

Answer:

  1. b
  2. a
  3. b
  4. a
  5. a
  6. c
  7. b
  8. d
  9. b
  10. a

Step-by-step explanation:

pa brainliest

See also  Convert 20 Celsius To Fahrenheit​